Yoga endast för Dig


Att gå och yoga i grupp kanske inte känns optimalt för dig? Eller så yogar du i grupp men vill utforska dig själv djupare. Hitta nycklar för att ta din praktik till en ny dimension. Visste du att jag erbjuder individuella yoga sessioner? Där du får personlig guidning och assistering på mattan av mig. Jag guidar dig utifrån vars du är precis just nu, och utifrån vad dina behov är.

Jag vill skapa en trygg oas för Dig, där du kan få utrymme att få precis det Du behöver.
Varesig det är att få landa, hitta andetaget, stärkas inifrån och ut, släppa din rustning, mjukna, skapa rörlighet i kropp och sinne, vila, svettas, skapa mer närvaro, lära känna din kropp eller något annat.

 

—> Eller boka dina sessioner genom att klicka här. <—

Yoga är för alla.

A Lotta Love /// Lotta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *