Naturens rytm.

Att fylla på och inspireras. Det är något som jag behöver göra med jämna och ojämna mellanrum. Det kan handla om så många olika saker, som skapar just denna påfyllnad och inspiration. Naturen är en stor källa för  just detta. Där finner jag min energi och mitt lugn. Att lyssna till tystnaden och andas den friska luften.

Jag följer naturens rytm och älskar alla årstider. Att följa dem och utforska dem. Det finns så mycket bortanför och innanför varje pulsation av liv, förnyelse, död, återuppbyggnad och vila i naturen att inspireras av och lära sig utav.

Nu kommer jag att åka till andra sidan jorden och få känna på en helt annan natur och puls, mitt i när min kropp och sinne är van att sakta ner och njuta av lugnet som isen och snön kommer med. En tid att få lära sig av mörkret och vilan som våran vinter inbringar. Det kommer bli intressant att få utforska att så tydligt byta atmosfär och omgivning och se hur kropp och sinne påverkas utav en helt annan rytm i naturen än den puls jag just nu följer. Omedvetet och medvetet. Inte streta emot det som är. Utan snarare tillåta det att få vara.

Jag återvänder från Bali, till vårt älskade Tornedalen till december, fylld med solstrålar och ytterligare 100h yogalärarutbildning i ryggsäcken att få dela med mig utav.

fullsizerender-2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *