Mammaledig

IMG_4505

Som egenföretagare har semestrarna hållit sig till en vecka i taget och utrymmet för ledighet varit väldigt litet. För varenda sekund utan att ha kundkontakt är sekunder utan lön. Betald semester är likamed att ha jobbat extra mycket innan, för att ha råd att ta ledigt några dagar. Att nu stå inför en så stor förändring i livet på så många sätt känns spännande och underligt. Att snart för första gången få möta det liv jag nu burit under mitt hjärta under en lång tid.  Att få lära känna mig själv som förälder och utforska det nya livet i en annan konstellation där vi blir tre istället för de 10 år vi varit två.  Att få finnas där i den viktigaste uppgift jag tagit mig an. Att få vara mamma.

Ett stort tack till det supportsystem vi har i sverige som gör att jag som företagare faktiskt har möjligheten att ha betald ledighet för att få vara hemma med mitt barn. Det är värt mer än guld. (även om summan man får är liten, så är möjligheten stor) För första gången ska jag vara borta från jobbet mer än en vecka åt gången någon gång per år. Detta betyder inte att jag slutar med mitt företagande. Min firma är också som min bebis jag fostrat och utvecklat. Jag kommer bara att nyttja möjligheten som vi har i Sverige, att få vara föräldrarledig en tid. En så viktig tid. Hur lång den tiden är kommer att visa sig eftersom. När vi lärt känna varandra i det nya livet som blir.

Stort tack till alla mina kunder, klienter och yogisar. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *