Webshoppen har upphört, A Lotta Love makeup går ännu att handla.

Mitt företagande har förändrats med mig. Från sy ateljé till butik, till webshop, utbildat mig till makeupartist, nagelterapuet, yogalärare m.m. Jag är inte den som stannar upp. Livet är i konstant förändring. Och företaget förändras med mig. En naturlig process.

Egentligen sedan mitt företag blev mer lokalt baserat med naglar och sedan yoga så har tiden inte funnits till att arbeta aktivit med webshopen. Bara den tog upp full arbetstid när jag enbart jobbade med den, och när man är enskild företagare räcker man inte till att göra allt samtidig. Så för några år sedan sålde jag bort hela smyckeslagret som ett tag var hela min verksamhet, och det har bara handlat om att ta tag i saken att avsluta resten. Idag är den dagen.

Webshoppen är nu tömd från allt innehåll. Snart borta från webhotellet och A Lotta Love fortsätter att existera i andra former. På lokal basis, just nu. Men med mig vet man aldrig vad framtiden bjuder på. I livet finns så mycket att utforska, och jag stannar inte kvar i en box. Jag fortsätter prova mina vingar vart vägen än bär. Nyfiken på livet och med ett driv och skaparglädje att göra något.

Tack så hjärtligt alla webshopskunder för alla åren. Vet att det finns några där ute som varit värdefulla stamkunder på A Lotta Loves smink. Mitt egna sminkmärke som även kommer upphöra när lagret är slut. Det finns ännu kvar endel, så vill du fylla på ditt lager innan sminket är slut för alltid, så maila mig på pajala (at) alottalove.se så kan vi ordna med det. Ordnar med stamkundsrabatt vid köp av flera.

 

A Lotta Love // Lotta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *