Avslutat kapittel.

Tiden känns som att den har både stått stilla och gått så fort under dessa två år som mina barn kommit till världen.

Mycket har hänt i min kropp under denna tid. Min kropp som är mitt verktyg i mitt arbete.

Redan för några år sedan fick jag ta ett drastiskt beslut att dra ner mycket på nageltiderna då mina leder inte orkade med den mängden jag filade. Tillslut klarade jag bara av att ha en nagelkund om dagen. När jag hade fler kunder än en, så värkte lederna i många dagar.

I och med att jag har ett syndrom i min bindväv (EDS) så blir både muskler och leder påverkade. Med två graviditeter på det, som också påverkar lederna har jag fått ett skov i min EDS som gör att mina leder inte längre orkar alls med sånt slitsamt arbete som naglar innebär. Jag kommer därför inte att göra naglar längre. Under en lång tid har jag anat att det var ett beslut jag skulle behöva komma till. Men inte känt mig redo för att avsluta det kapitlet. Så detta meddelande har tagit lång tid att komma till att skriva.

Jag tackar varmast och ödmjukast för alla underbara möten jag ha fått ha på grund av det yrket. Alla djupa samtal om livet. Alla skratt och alla tårar. All tryggt tillåtande tystnad. Varmt bär jag dessa möten med er i mitt hjärta. ♥️

Jag lägger inte ner min verksamhet. Bara naglarna som kommer få avsluta sitt kapitel här. Mitt företag fortsätter att formas med mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *