Yogahösten

Det är något alldeles särskilt som kommer med höstluften. Det är som att min kreativa energi når en ny dimension och skaparlusten bubblar inombords. Kroppen vill flöda fritt i takt till andetaget men också landa i den yttre stillheten för att nyfiket utforska det inre rummet. Det är som att höstens pulsationer är inställda på samma frekvens som mig och jag känner mig hemma i den omslutande atmosfären.

Med värme i hjärtat så närmar sig höstens yogaklasser.

Tisdagar 18.30-20.00 Yin Yoga.

Onsdagar 18.30-20.00 Flow.

Vissa söndagar kommer jag ha special klasser så som untie the knots, flygande yoga och liknande.

Det kommer att gå att boka enskilda klasser via min bokningssida: alottalove.bokadirekt.se för den som vill boka från gång till gång.

För den som vill boka färdigt 8 klasser på en gång kan man boka och säkra sin plats via ABF.

Boka YIN här.

Boka FLOW här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *