Vad händer i höst?

Varm i hjärtat över att ha kommit igång med yogan i studion igen efter graviditet och det nya livet som tvåbarnsmamma.

Nu under hösten kommer tre klasser i veckan att rulla på fram till advent. Då och då när det passar i livspusslet kommer jag att lägga ut specialklasser så som ’untie the knots’, yin/yang flow och/eller flygande yoga. Först på tur är en detoxifierande ’untie the knots’ som kommer att komma innan året är slut. Håll utkik på bokningssidan, som du hittar –> här. <–

Inom kort kommer jag att börja ta emot behandlingar. Förut har det gått att boka behandlingar via min bokningssida på bokadirekt. Just nu i livet som är, så har jag svårare att hålla öppet många luckor för tider och dagar på samma sätt, då jag har en familj att förhålla mina arbetstider till. Jag kan jobba när min man är ledig, vilket är oregelbundna dagar i veckan.

Då blir det dock lättare att hitta tider som passar fler, då jag kan ibland ha behandlingar på förmiddag, ibland på eftermiddag, ibland på helger och ibland mitt i veckan.

När jag snart börjar ta emot bokningar så görs det lättast via -> Boka tid <- knappen uppe i flikarna. Men går också att skicka meddelande på Facebook eller skicka sms så återkommer jag med tidsförslag.

Jag ser väldigt mycket fram emot att få rå om dig här i spacet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *