A Lotta Love yogastudio fyller 5 år.

Den 11 januari 2014 öppnade jag Tornedalens första yogastudio. Det ska vi fira med prova på klasser och give away i början av januari.

Det kommer att finnas flera olika prova på klasser. Kortare klasser än vanliga. ca 30-45 minuter för att få känna in. Att komma på klasserna är gratis, (men om du bokar och inte dyker upp debiteras du med 100kr. Så kom ihåg att avboka om du inte kan komma så du lämnar plats till någon annan som vill och kan.)

Prova på menyn kommer innehålla dessa:

Untie the knots: ’Workshoppig’ klass där du får arbeta med selfmyofacial release, triggerpunktsmassage. Mumsa in i muskelknutar, fashiatrassel och ge dig själv lite akupressur. Välgörande och detoxifierande för hela din varelse.

Core: Stötta upp din struktur med en stark och balanserad kärna. En yogainspirerad kraftfull core klass.

Slow flow: Lekfulla dynamiska flöden, asanas (positioner) och utforskande av dina inre lager.  Du får möjligheten att öka din rörlighet, bygga upp kroppsstyrka och utmana din balans. Du guidas med medvetna steg inifrån och ut. För att bli mer integrerad i kropp och själ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_2982-1024x1010.jpeg

Yin yoga:  Du vilar passivt i den yttre strukturen i olika positioner, med guidningen av mjukhet, stillhet, och stadighet. Där finns potentialen för att spänningar, smärta och stagnation ska frigöras och du får ett mer öppet flöde igenom ditt nätverk och skapar mer utrymme på insidan.

Flygande Yoga: Tillåt din inre form få support, avlastning men också utvecklande motstånd. Med yogagunga som redskap får du tillgång till en annan dimension av din yoga praktik. Klassen varvas med lekfulla dynamiska flöden och asanas (positioner) där du utforskar styrka, rörlighet och balans med support.

Alla som deltar under prova på klasserna får lämna lite feedback och önskemål om klasser/dagar/tider och är därmed med och deltar i att vinna 5 st valfria yogaklasser.

Hoppas du ser lika mycket fram emot detta som jag.

Klasserna kommer att dyka upp på bokningssidan framöver: alottalove.bokadirekt.se

Med värme

Lotta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *