DIGITAL MEDICIN

Jag följer naturens rytm. Inspireras av henne, ’Moder Jord’. Hon visar oss den naturliga pulsationen. 

Under hösten 2019 började jag sakteliga trappa upp tid på jobbet igen efter en relativt långt tid då jag helt dedikerat omfamnat min nya del av mig – som mamma – till mina barn födda 2017 och 2018. Det jag snabbt blev varse om, när jag tog kontakt med min del som entreprenör igen, var att en längtan bodde i mig. Något formlöst – men med en stark känsla av att vela komma ut, ta form, förlösas. Ännu då var det svårt att identifiera riktigt vad det skulle vara eller bli.

Under vintern har jag svajats fram ovh tillbaka mellan frustration och inspiration då det formlösa började få sig en form i mitt inre. En längtan av att få ge uttryck till känslan, var det som gjorde att den inre dansen mellan frustration och inspiration vaggade mig i min vinterdvala.

Vintern är inte tiden för ny skapelse. Det är en tid för att marinera i vilan. Omfamna dvalan. Och det har jag gjort. Så, nu med ljusets strålar som börjar väcka liv till det vilande, låta isen smälta och värma upp jorden, så har jag nu låtit mina frön planteras i jorden. I dess egen takt ska de nu få gro, och ta sin form och sitt fulla uttryck. Utan att forcera – istället låta inre flödet av skapelse få komma till sitt uttryck när det är redo.

Jag kommer börja dela med mig av digital medicin. Film, bild, ljud, text, ord, rörelse och stillhet. Poesi från mitt inre som konverteras till virtuellt kontent.

Ser fram emot att få dela med mig av det som längtar att få förlösas ut min inre kärna.  

 A Lotta Love / Lotta