HYRA SUP BRÄDA

Brädorna som finns att hyra är  Dragonfly från Black cat boards Det är tåliga Stand Up Paddle Boards speciellt designade för Skandinavisk natur och livsstil. Klicka HÄR för att läsa mer om brädan.

HYRA STAND UP PADDLE BOARD

Hos A Lotta Love i Pajala kan du dagshyra SUP brädor under sommarsäsongen. Nedan finner du formulär för intresseanmälan. 

Du bör få svar inom någon timme.

Hur får jag med mig brädan till ett vattendrag?

Det finns olika sätt att få med sig en bräda till vattnet.

Eftersom det bara är en backe ner till älven kan en ta den uppumpade brädan under armen och gå ner för backen och sedan trappan i slänten för att paddla därifrån, då det är kortaste vägen till älven. Det går annars att gå till båtnedsläppet på strandvägen eller badstranden nedanför Kirunavägen. Dock en bit längre att gå med en tung bräda. Men kan vara görbart med flera små pauser och byta arm som bär brädan då och då.

Har en någon bil (utan rails) och två spännband kan  en spänna fast upp till 2 brädor på taket och köra långsamt till ovan nämnda platser, eller till bäcken vid Pajala camping. (Där filmen ovan är filmad ifrån. Jätte fint att paddla där.) Spännband att låna finns inte.

Har en bil med rails och egna spännband kan en även åka utanför centrum och ta med sig en uppumpad bräda till exempelvis en sjö om en önskar. Pentäsjärvi utanför Sattajärvi är närmaste badsjö från Pajala. Stor och fin sjö. 

Har en inte rails och ändå vill ta med brädan utanför Pajala så behöver en tömma brädan på luft innan. Då behövs en kort genomgång för att tömma och fylla den och vika ihop den så den så kan den packas in i en stor ryggsäck och tas med in i bilen för att pumpas upp på plats.

OBS: Töms brädan på luft behöver den fyllas igen till fullt tryck vid återlämnandet. 

Hyra:  350 kr / dag

Ditt friskvårdsbidrag kan användas till SUP aktivitet.

Vem kan hyra?

Du behöver även vara över 18 år och kunna identifiera dig med körkort / id kort.

Annat bra att veta

Du som hyr skriver under ett hyreskontrakt där du har fullt ansvar över SUP brädan under tiden du hyr den, och ifall något går sönder eller kommer bort är du som hyr ersättningsskyldig. 

Vid underskrift at hyreskontrakt fotas din id handling av.