ONEWHEEL

Nytt till sommaren 2022  är möjligheten att ta lektioner och hyra ONEWHEEL. Det är en självbalanseranade elektrisk ”skateboard” som är relativt lätt att lära sig att åka på. Med lite övning säger många att den blir som en förlängning av en själv på grund av att den är så intuitiv.

Denna unika sak kan, på grund av sitt stora däck, köra i terräng så väl som på asfalt, och är därför lämplig för att äventyra ute i naturen med så väl som att åka runt i byn på. (Men att surfa på terräng är ett äventyr som kanske inte rekommenderas för nybörjare, utan kommer efter man känner sig trygg på brädan.)


Jag kommer kunna erbjuda kortare lektioner för att du/ni ska kunna lära er hur brädan fungerar för att sedan kunna öva vidare på egen hand och ta er ut på en tur.

Krav på att få hyra är att du är över 18 år, och först ska ha tagit en lektion tillsammans med mig så jag vet att du har lärt dig hur brädan fungerar. Efter en lektion där du lärt dig principerna kan du ge dig ut på egen hand, eller tillsammans med en vän.

Är du under 18 år får du fortfarande åka på brädan om du har målsman som hyr den åt dig.

Det finns två brädor för uthyrning. En Onewheel +XR och en Onewheel Pint. Skyddsutrustning ingår vid hyrningstillfället.

Bilder och filmklipp kommer.

Denna investering är medfinansierad av Europeiska unionen.

FÖR ATT FÅ HYRA ONE WHEEL BEHÖVER DU

  •  Ha tagit minst en lektion tillsammans med mig.
  • Vara över 18 år eller ha med dig målsman som hyr åt dig.
  • Vara införstådd med att du har ansvar över brädan under tiden att du hyr och att du åker på egen risk.
  • Skriva på ett hyres kontrakt.

INTRESSEANMÄLAN ONEWHEEL