ONEWHEEL

Nytt till sommaren 2022 kommer vara möjligheten att ta lektioner och hyra ONEWHEEL. Det är en självbalanseranade elektrisk ”skateboard” som är relativt lätt att lära sig att åka på. Med lite övning säger många att den blir som en förlängning av en själv på grund av att den är så intuitiv.

Grundaren till Onewheel ville skapa något som efterliknar att surfa eller åka snowboard, fast på marken, och efter många års arbete lyckades han, tillsammans med sitt innovativa team, att skapa Onewheel.

Denna unika sak kan, på grund av sitt stora däck, köra i terräng så väl som på asfalt, och är därför lämplig för att äventyra ute i naturen med så väl som att åka runt i byn på. Hyr med den på en tur på stigarna i skogen eller bara öva fram och tillbaka på strandpromenaden i Pajala eller varför inte bara surfa runt på en stor gräsmatta. 

Jag kommer kunna erbjuda kortare lektioner för att du/ni ska kunna lära er hur brädan fungerar för att sedan kunna öva vidare på egen hand och ta er ut på en tur.

Krav på att få hyra är att du är över 18 år, och först ska ha tagit en lektion tillsammans med mig så jag vet att du har lärt dig hur brädan fungerar. Efter en lektion där du lärt dig principerna kan du ge dig ut på egen hand, eller tillsammans med en vän.

Är du under 18 år får du fortfarande åka på brädan om du har målsman som hyr den åt dig.

Det kommer finnas två brädor för uthyrning. En Onewheel +XR och en Onewheel Pint. Skyddsutrustning ingår vid hyrningstillfället.

Info, bilder och filmer kommer att komma längre fram.

Denna investering är medfinansierad av Europeiska unionen.