Behandlingar

 

Jag är intuitiv i mina behandlingar och ingen behandling blir exakt som den andre. Jag utgår ifrån vad du behöver och gör en unik behandling för dig och stunden.

Hot Stone

Härligt lugn och avstressande intuitiv massage med varma lavastenar. Värmen arbetar in på djupet av dina lager och ger kroppen chansen att slappa av på ett djupare plan.

Koppning

Koppningsmassage är en mycket effektiv djupgående resultatinriktad behandling. En form av immunförstärkande bindvävsmassage.

 

 

Regndropstekniken

Regndroppsmassage är en mjuk men djupgående behandling där nio eteriska, kallpressade, terapeutiska oljor arbetas in med en speciell teknik längs ryggraden och fötternas ryggradszon. Kombinationen av de olika oljorna sätter igång en balanseringsprocess i kroppen och är främjande för immunförsvaret. Tekniken är en kombination av Vitaflex-tekniken från Tibet och Lakota-indianernas fjäderlätta beröring.

Thai Yoga Massage

En djupgående behandling där du får möjligheten till total avslappning. Jag arbetar in i din kropps energilinjer och djupa passiva yoga flöden/stretchar. Din enda uppgift är att landa i stillhet. Thai Yoga Massage bygger på METTA – loving/kindness.

 

Behandlingen är inspirerad av yogan, den kinesiska akupressuren och den japanska shiatsun.

Beröringens kraft

En underbar behandling mot stress, oro och smärta. Med händerna som en förlängning utav mitt hjärta inspireras jag av den uråldriga metoden av handpåläggning. Den fysiska beröringen aktiverar kroppens lugn och må bra hormon - oxytocin. Med beröringen får även spänningar möjligheten att frigöras.

Använder mig även av klangskålsarnas terapeutiska vibrationer under denna rogivande stund.
De hjälper din hjärna att landa i ett mer meditativt stadie för total avslappning.