Yoga

YIN YOGA

Yin är i grunden en klass för din energiska kropp. Ursprunget ligger i den kinesiska medicinen där fokuset är att öppna upp energiflödet i kroppens meridianer.

Yin yoga är en praktik i yttre stillhet för det inre flödet.

Med mjukhet kommer du in i en position, landar i den i stillhet och stannar kvar där en tid. Ca 3-5 minuter.

Yin yogan jobbar även in i dina passiva strukturer i kroppen. Bindväv, fashia, leder, ligament. Dessa som behöver en annan slags “träning” än muskulaturen.

FLOW

En dynamisk klass med sköna lekfulla flöden där du får möjligheten att utforska och öka din rörlighet, bygga upp kroppsstyrka och utmana din balans.

Saktar ner tempot och skalar av. Vänder blicken inåt och synkroniserar andetag och rörelse. 

YIN YANG FLOW

En klass som startar i det stillsamma och meditativa yin där du låter din muskelrusning mjukna och landar i stillhet för att sedan låta musklerna varsamt vakna till ur sin passivitet för att långsamt flöda ut i rörelse. Bortom bildliga arkitekturer in till känslan som infinner sig i kropp och sinne. 

FLYGANDE YOGA

Flygande yoga kanske låter lite läskigt, men även om det är en yogaform som är lite inspirerad av luftakrobatik håller sig någon del av kroppen oftast i marken.

Under flygande yogan får din inre form få support, avlastning men också utvecklande motstånd med en yogagunga som redskap. Du får tillgång till en annan dimension av din yoga praktik.

Klassen varvas med lekfulla dynamiska flöden och asanas (positioner) där du utforskar styrka, rörlighet och balans med support.

CORE

Din core är din stöttande kärna. Det är en samling muskler som håller upp din varelse. En stark core avlastar bl.a ländryggen och ger dig support i din vardag. Värdefullt för ALLA. 

Under denna core klass får du stötta upp din struktur genom att skapa en stark och balanserad kärna under en yogainspirerad core klass.

UNTIE THE KNOTS

Du får arbeta med selfmyofacial release och  triggerpunktsmassage med hjälp av bollar och block. Bearbeta muskel- och fashia knutar, och ge dig själv lite akupressur. Välgörande och detoxifierande. Som at ge dig själv en välgörande massage.