YOGA PÅ VATTEN

'Vara ett med andetaget, naturen och nuet.
I stillhet och i rörelse.'

Lotta Nyberg

'SUP' YOGA I TORNEDALEN

’SUP’ står för ’stand up paddle board’, och är en uppblåsbar bräda där du kan stå och paddla. Förutom det, så kan du också yoga på den, och få uppleva en annan dimension av yogan och natur i symbios.

Denna naturupplevelse görs gärna på stillsamt vatten. Som på en sjö. Men kan också utföras på ett lugn område på en älv med förankring av brädan. 

Låt ditt andetag guida dig – ovanpå vattenytan – omfamnad av naturens atmosfär. Här i vårt norraste norr, Tornedalen, vars solen aldrig går ner under en lång tid på sommaren, kan du ha möjlighet att få bada din själ i det gyllene ljuset av midnattsolen om du väljer detta som ett äventyr att ta del av på sen kväll.

Vara ett med andetaget, naturen och nuet, samtidigt som du blir guidad i en långsamt flödande yoga klass – ovanpå brädan. Du får också tid till fripaddling.

Detta är en ca 2h lång upplevelse. Tiden är fördelad på både yoga och fri paddling. Men innan vi ger oss ut på vattenytan så pumpar vi upp brädorna tillsammans och har en enkel genomgång med paddelteknik. 

Privat grupp

Är ni en grupp på max 6 personer som vill boka in att jag kommer till en sjö nära er för att guida er i denna fantastiska upplevelse, kontakta mig. 

Turistanläggning

Har du en turistanläggning i Tornedalen eller i närområdet och vill kunna erbjuda detta som en upplevelse för dina gäster? Kontakta mig för info om ett samarbete.

Enskild 

Vill du ha en enskild guidning antingen med enbart paddling eller paddling och yoga så är det även en möjlighet. 

Hör av dig vid intresse.

Att tänka på inför SUP upplevelsen:

Klä dig i sånt som får bli blött.

Ta med ett ombyte torra kläder ifall det behövs.

Ha med en handduk.

Ha med flaska med vatten.