Thai yoga massage

Thai Yoga massage / Asiatisk Yoga Massage är inspirerad av yogan, den kinesiska akupressuren och den japanska shiatsun. En djupgående behandling där du får möjligheten till total avslappning. Jag arbetar in i din kropps energilinjer och djupa passiva yoga flöden/stretchar. Din enda uppgift är att landa i stillhet. Thai Yoga Massage bygger på METTA – loving/kindness. Detta är något som behöver upplevas.

Mer information om Thai yoga massage

Thai yoga massagen ger dig en avslappnad och smidig kropp fylld av energi. Det går ut på att öppna upp kroppens energiflöde samt uppnå balans genom att arbeta med kroppens energilinjer och stretcha ut muskler och leder. Med hjälp av fingrar, händer, fötter, knän och armbågar arbetar jag mig igenom dina muskler, energilinjer och akupressurpunkter.

I Thai yoga massagen ser man kroppen som en helhet. Problem i en kroppsdel har ofta ha sitt ursprung någon annanstans. Det är också därför man så grundligt arbetar igenom HELA din kropp, från tå till topp, i ett lugnt, gungande, harmoniskt flöde av rörelser för att erhålla en djupare effekt.

En god hälsa utan smärtor är i den Thailändska tron resultatet av ett fritt flöde i kroppens energiströmmar. Man anser att de vanligaste orsakerna bakom värk och orörlighet kommer sig av att musklerna kortas under påverkan av stress och spänningar. Att trycka på specifika punkter och sedan stretcha ut musklerna till deras normala viloläge gör att spänningar släpper och energier kan vandra fritt.

Massagen görs fullt påklädd, endast fötterna är bara. Tänk på att ha mjuka bekväma kläder.